შემადგენლობა:
მომზადება:
ბადრიჯნს მოაცალეთ ყუნწები, გარეცხეთ და დააწყვეთ საწურზე გასაშრობად. წვრილად დაჭერით მწვანილი, ნიორი, წიწაკა, მოაყარეთ მარილი და აურიეთ. ბადრიჯანი ერთი მხრიდან გასერეთ და გამოტენეთ მწვანილის გულსართით. ცხიმში მოშუშეთ წვრილად დაჭრილი ხახვი. ზევიდან დაალაგეთ ბადრიჯანი, მოასხით გახეხილი პომიდორი, დააფარეთ თეფში,დაადეთ სიმძიმე, დააფარეთ ხუფი და მოამზდეთ ცეცხლზე.
კოლიო ნიგვზით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი