ძალიან გემრიელი რეცეპტი, აუცილებლად მოგეწონებათ!
შემადგენლობა:
მომზადება:
კვერცხი გახსენით თბილ წყალში, დაამატეთ მარილი და მოზილეთ მკვრივი ცომი. ცომი გაყავით 8 ნაწილად. გაადნეთ კარაქი, დაფშვენით ყველი და გაყავით 7 ნაწილად. ფართოპირიანი ქვაბით წყალი დადგით ცეცხლზე, ჩაყარეთ ცოტამ არილი და აადუღეთ.
ცომის ერთი ანწილი გააბრტყელეთ ღუმელის აფის ზომაზე, მოასხით კარაქი, მოაყარეთ 1 წილი ყველი, შემდეგ ტაფის ზომაზე ხარშეთ. სწრაფად ამოიღეთ, დადეთ საწურზე, გადაავლეთ ცივი წყალი, გადაიტანეთ ჩაის ტილოზე, შეამშრალეთ და დააფინეთ ტაფაზე გაშლილ პირველ ფენას, ზევიდან მოასხით აკრაქი, მოაყარეთ 1 წილი ყველი და ა.შ. ამავე წესის დაცვით დაალაგეთ მორიგეობით 6 წილი ცომი, ხოლო ცომის მეორე წილი გააბრტყელეთ ტაფაზე უფრო დიდ ზომაზე, გადააფარეთ დალაგებულ ცომის ფენებს და შემოუკეცეთ პირველ ფენას. ზევიდან წაუსვით არაჟანში გახსნილი კვერცხის გული. დაჭერით სასურველ ზომაზე ( ბოლო ფენა არ უნდა გაჭრათ) ა გამოაცხვეთ.
ნიგვზიანი პური |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი