მასალა:
მომზადება:
ატამი გავფრცქვნათ, დავჭრათ და შაქარი დავაყაროთ, გავაჩეროთ ასე დილამდე, სანამ სეროფს არ გაუშვებს, შემდეგ დავდგათ ცეცხლზე და 15 წუთი ვადუღოთ სანელებლებთან ერთად. მზა მურაბა გავაგრილოთ და გადავანაწილოთ ქილებში.
პომიდვრის სალათი სიმინდით |
თუ შეიდზლება კარდამონი აგვიხსენით
კარდამონი ერთ-ერთი ყველაზე ძვირადღირებული სანელებელია ვანილთან და ზაფრანასთან ერთად. მოიკითხეთ სანელებლების სექციაში და საკონდიტრო მასალების მაღაზიებში.
კარდამონი ანუ ილი. იყიდება ნიკორაშიც