შემადგენლობა:
მომზადება:
სქელძირიან ტაფაზე მოვათავსოთ ცხიმი, გაცრილი პურის ფქვილი და ცოტა მოვშუშოთ. შემდეგ გავხსნათ
ბოსტნეულის ნახარშით, დავუმატოთ არაჟანი, ავურიოთ, დავდგათ ცეცხლზე და ნელი დუღილით ვხარშოთ 5-10
წუთი. შემდეგ გადმოვდგათ, შევაზავოთ მარილით და გადავწუროთ. სუფრაზე მივიტანოთ ბოსტნეულის
კატლეტთან და ბოსტნეულის მობრაწულასთან ერთად.
ბულგარული წიწაკის მწნილი სატენით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი