შემადგენლობა:
მომზადება:
თევზი გაასუფთავეთ, წვრილად დაჭერით,ხორცის საკეპ მანქანაში გაატარეთ, შიგ ჩაატანეთ დამბალი და გაწურული თეთრი პური, გაატარეთ 3 თავი ხახვიც, დააყარეთ პილპილი,მარილი, აურიეთ კარგად. გააკეთეთ პატარ-პატარა გუფთები, ფქვილში ამოვალეთ და შეწვით ზეთში. ზევიდან პომიდორის ან ტომატის წვენი მოასხით. ცოტა ხანს შედეთ აერღუმელში და მზად იქნება, თუ მპომიდორის წვენი მჟავეა, მაშინ ცოტა შაქარი ჩაამატეთ.
გულიაში თევზით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი