შემადგენლობა:
მომზადება:
სალათის ფურცლები კარგად გარეცხეთ, გაშრეთ და დაჭერით წვრილად. წიწაკა გავასუფთაოთ და დავჭრათ მოგრძო ნაჭრებად ვაშლი გავასუფთაოთ, გავფქვნათ და დავჭრათ ესეც წვრილ მოგრძო ნაჭრებად. დავასხათ ლიმნის წვენი, რომ არ გაშავდეს. ტაფაზე შევაწითლოთ დანაყილი ნიორი , ამავე ზეთში შევბრაწოთ წვრილად დაჭრილი ქათმის ფილე, მოვაყაროთ მარილი და წიწაკა. ძალიან რომ არ გაშრეს შბრაწეთ 5 წთ-ის განმავლობაში.
სოუსის მომზადება:
იოგურტი, ზღვის მარილი, თაფლი, კამა, მდოგვი, ლიმნის წვენი, პილპილი კარგად ავურიოთ ერთმანეთში, შეგიძლიათ არაჟანი იხმაროთ იოგურტის მაგივრად.მზა და ოდნავ შეგრილებულ ქათმის ფილე დავამატოთ დაჭრილ ბოსტნეულს, კარგად ავურიოთ, გავანაწილოთ ლანგარზე და მოვასხათ სოუსი.
ბრინჯის და თინუსის სალათი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი