ქადა

მომზადება:

მოზილეთ მაგარი ცომი 1 ჭიქა გამდნარ კარაქსა და 1.5 ჭიქა თბილ წყალში, დამატეთ 1/2 ჭიქა

შაქრის ფხვნილი.

დააფარეთ და დადეთ თბილად 1 საათი. შემდეგ ცომი დაყავით პატარ-პატარა  ნაწილებად,

გააბრტყელეთ, ჩადეთ გული, მოუკარით თავი, გამოაცხვეთ ღუმელში.

გული : 

მოშუშეთ 1.5 ჭიქა ფქვილი, 100 გრ კარაქში, დაუმატეთ 1 ჩ.ჭ შაქარი.

ქადა

3.9 (77.5%) 16 vote[s]







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი