შემადგენლობა:
მომზადება:
გადარჩეული და გარეცხილი ბრინჯი სანახევროდ მოვხარშოთ და დავყაროთ თუშფალანგზე.
გოგრას თესლი და ქერქი მოვაცილოთ, დავჭრათ ნაჭრებად, ჩავაწყოთ ქვაბში, დავასხათ
მდუღარე წყალი, ჩავუმატოთ მარილი, შაქარი, ნახევრად მოხარშული ბრინჯი, ზეთი და ავურიოთ.
ქვაბს დავახუროთ და დავდგათ ნელ ცეცხლზე. სუფრაზე შეიძლება მივიტანოთ როგორც ცხელი,
ასევე ცივიც.
კარტოფილის და სიმინდის სალათი ( სამარხვო) |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი