ბლომანჟე

შემადგენლობა:

მომზადება:

კვერცხი შაქართან ერთად ავთქვიფოთ და არაჟანიც შევურიოთ. მერე კი ნებისმიერი ჩ.ჭ ცივი წყალი დავასხათ, ერთი საათი ასე გავაჩეროთ. შემდეგ ცეცხლზე გავაცხელოთ, რომ  ჟელატინი გადნეს. მერე გავაციოთ და ათქვეფილ მასაში სევურიოთ. ჩავასხათ ჭიქებში ან სხვა ჭურჭელში და მაცივარში შევდგათ.

ბლომანჟე

3.5 (70%) 8 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ნამცხვარი კრეკერებით





ამ რეცეპტს აქვს 1 კომენტარი

  1. Username* says:

    რამდენი Vიცინე. MთVრალმა დაცერა ,გამიხარდა. ჟელატინი VიპოვეთKო

დატოვეთ კომენტარი