ბეილისის მუსი

ნაზი და გემრიელი ბეილისის მუსი!

მასალა:

მომზადება:

შოკოლადი გავხეხოთ სახეხზე. 250 მლ ნაღები მოდუღებამდე მივიყვანოთ და გადმოვდგათ ცეცხლიდან. ცხელ ნაღებში გავხსნათ შოკოლადი, დავუმატოთ ბეილისი, გავთქვიფოთ და მთელი ღამით დავდგათ მაცივარში. დილით მასა კარგად ავთქვიფოთ და მოვათავსოთ ჭიქებში. მოვრთოთ გათქვეფილი ნაღებითა და თხილით.

ბეილისის მუსი

5 (100%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

შოკოლადის ტარტი





ამ რეცეპტს აქვს 1 კომენტარი

  1. სახელი*nato says:

    gmadlobt, receptistvis!!!!!

დატოვეთ კომენტარი