შემადგენლობა:
მომზადება:
ნაღების კარაქი და თაფლი კარგად ავთქვიფოთ. კვერცხის გული და ცილა ერთმანეთისგან
გავაცელკევოთ. კვერცხის გული და ხაჭო კარგად ავურიოთ და დავუმატოთ თაფლისა და კარაქის ნარევს.
ერთმანეთში კარგად ავურიოთ ფქვილი, ნიგოზი და გამაფხვიერბელი და შევურიოთ მიღებულ მასას.
დავუმატოთ იმენი ვაშლის წვენი, რომ მივიღოთ საშუალო სისქის ცომი. ვაშლი
გავხეხოთ მსხვილ სახეხზე. გახეხილი ვაშლიც შევურიოთ ცომს. კვერცხის ცილა კარგად
ავთქვიფოთ და დავუმატოთ ცომს. მიღებული მასა გაცხელებულ ვაფლის ფორმებში უნდა გამოვაცხოთ.
გურული ღვეზელი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი