შემადგენლობა:
მომზადება:
შოკოლადი დავამტვრიოთ, კვერცხის გული და ცილა გავაცალკევოთ. შოკოლადი გავადნოთ. როცა შეგრილდება,
შევურიოთ კარაქი. კარგად ავურიოთ. დავამატოთ რომი და კვერცხის გულები. კვერცხის ცილა კარგად
გავთქვიფოთ. როდესავ ფაფუკ მასას მივიღებთ, შევურიოთ შაქარი. უნდა მივიღოთ მყარი მასა. გათქვეფილი
ცილა ფრთხილად შევურიოთ შოკოლადიან მასას და კარგად ავურიოთ. მიღებული მასა მოვათავსოთ
ფორმებში და შევდოთ მაცივარში 4-5 საათი.
ვაშლის ჟელე |
დზან მაგარია ამას ნაგდათ გავაკეთებ