მარილიანი ლასი

ინდური გამაგრილებელი სასმელი არის ორგვარი : ტკბილი და მარილიანი.

ამჯერად მარინიანს გთავაზობთ

მასალა:

მომზადება:

დაბალ ცეცხლზე მოხალეთ ძირას თესლები სანამ ოქროსფერი არ გახდება და სუნს არ დააყენებს, შემდეგ დაკეპეთ თესლები (ან დაფქვით) , შემდეგ ყველა ინგრედიენტი მოათავსეთ ბლენდერთი და დაახლოებით ერთი წუთი დააბლენდერეთ, ისე რომ ერთგვაროვანი მასა მიითოთ. მიღებული სასმელი გაანაწილეთ ჭიქებში , თქვენი გემოვნებით ყინულის ნატეხები ჩაყარეთ და მიირთვით ცივად .

მარილიანი ლასი

3 (60%) 3 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

მარწყვის კოქტეილი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი