შემადგენლობა:
მომზადება:
შაქარი და კვერცხი ავთქვიფოთ კარგად, დავამატოთ ლიმონის ცედრა, ვანილის ექსტრაქტი და კარგად ავთქვიფოთ.
დავამატოთ ფქვილი, მარილი, გამაფხვიერებელი და კარაქი, კარგად ავთქვიფოთ. მიღებული მასა მოვათავსოთ
სპეციალურ ფორმებში ან კოვზით საცხობ ფირფიტაზე. შევდოთ ღუმელში 200 გრადუსზე 10-15 წუთით.
როცა გამოცხვება მოვაყაროთ შაქრის პუდრა.
ჟელე ალუბლით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი