შემადგენლობა:
მომზადება:
შაქარი და კვერცხი ავთქვიფოთ, დავამატოთ არაჟანი და რძე, შემდეგ სოდა+ლიმონის წვენი. დავამატოთ კაკაო და ფქვილი, დავამატოთ ზეთი. უნდა მივიღოთ კრემისებური, არაჟანზე ცოტა თხელი ცომი. (შეგვიძლია დავამატოთ სხვადასხვა არომატი: ვანილი, ალკოჰოლი, ფორთოხლის ცედრა და ა.შ.. ასევე შეგვიძლია გულში ჩავუდოთ ალუბალი, ჟოლო, მარწყვი, სხვა ნებისმიერი კენკრა ან ხილი, ასევე შოკოლადი). გავანაწილოთ ფორმებში და გამოვაცხოთ 180 გრადუსზე.
ვანილის სოუსი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი