შემადგენლობა:
მომზადება:
კარგად გასუფთავბული და თბილ წყალში გარეცხილი ძროხის ფაშვი. ნაწლავები და ჩლიქები დაჭერით
მოგრძო ნაჭრებად. ხორცი ჩაყარეთ მდუღარე წყლით სავსე ქვაბში. ადუღებისთანავე წვენი გადაღვარეთ და
ხელახლა დაასხით ადუღებული წყალი და ხარშეთ, სანამ წვენი არ შესქელდება და ჩლიქები კარგად
არ ჩაიხარშება. სუფრაზე მიტანამდე შეაზავეთ მარილით და ნივრით. თუ გინდათ, რომ ხაში თეთრი გამოვიდეს
დაუმატეთ რძე. სუფრაზე ცალკე ჭიქით მიიტანეთ დანაყილი ნიორი და ძმარი.
გულ-ღვიძლის მწვადი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი