შემადგენლობა:
ცომისთვის:
გულსართისთვის:
მომზადება:
საფუარით, ფქვილით და წყლით მოვზილოთ ცომი. გავაჩეროთ რამდენიმე საათი სითბოში, რომ ამოვიდეს.
ხორცი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქნაში ხახვთან და ქონთან ერთად. მოვაყაროთ მარილი,პილპილი,დავასხათ
ცოტაოდენი წყალი და ყველაფერი კარგად ავურიოთ, ცომი დავჭრათ თანაბად ნაჭრებად, გავაბრტყელოთ,
ჩავდოთ ხორცის ფარში და გვერდები შემოვუკეცოთ. ღრმა ტაფაში ჩავასხათ ზეთი და შევწვათ ხორციანი
ღვეზელები ყველა მხრიდან.
ფრანგული ტოსტი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი