შემადგენლობა:
მომზადება:
თეთრი ლობიო გავაარჩიოთ, გავრეცხოთ, მოვხარშოთ და მოვათავსოთ საწურზე. ნუშის მარცვლებს დავასხათ
თბილი წყალი, გავაჩეროთ 5 წუთი, გავაცალოთ კანი და დავჭრათ წვრილად. ქიშმიში გავარჩიოთ, გავრეცხოთ
და მოვაყაროთ ლობიოს. ქვაბში ჩავასხათ ზეთი,ჩავყაროთ ქიშმიშიანი ლობიო, დავუმატოთ წვრილად
დაჭრილი ნუში, მარილი,პილპილი,კარგად ავურიოთ და ნელ ცეცხლზე ვადუღოთ 10-15 წუთის
განმავლობაში. სუფრასთან მიტანამდე კერძს ცოტაოდენი ლიმონი მოვასხათ.
სოსისი ტომატის სოუსში |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი