გოგრის ტოლმა

შემადგელობა:

მომზადება:

გოგრა დავჭრათ, მოვაშოროთკანი,გულები და გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში მწვანილებთან და ხახვთან

ერთად. ბრინჯი მოვხარშოთ მარილიან წყალში  და გადავიტანოთ საწურზე. შევურიოთ გოგრას, დავუმატოთ

მარილი და შაქარი. ჩავახალოთ კვერცხი და ყველაფერი კარგად გადავურიოთ.

კომბოსტო მოვთუთქოთ ცხელ წყალში, ფოთლებს მოვაჭრათ სიმარეები და გადავახვიოთ ფარში. ჩავაწყოთ

ქვაბში გოგრის ტოლმა, დავასხათ წყალი და მოვხარშოთ ნელ ცეცხლზე.სუფრასთან მიტანამდე მოვასხათ არაჟანი.

გოგრის ტოლმა

1 (20%) 1 vote[s]







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი