შემადგენლობა:
მომზადება:
ათქვიფეთ გოგლიმოგლი, დაამატეთ კარაქი, შემდეგ მაწონი, კარტოფილის ფქვილი, რამდენიმე
წვეთი ლიმონის წვენში ან ძმარში გახსნილი სოდა და ვანილი.
მიღებული მასას მცირე ულუფებით დაამატეთ ფქვილი და მოზილეთ რბილი ცომი.
ცომი გაააბრტყელეთ საშუალო სისქის ფენად, დაჭერით სასურველ ფორმაზე, დაალაგეთ ცივ ტაფაზე
და გამოაცხვეთ ღუმელში.
ცივ ნამცხვარს წაუსვით შოკოლადის მინანქარი.
თეთრი ჟელატინი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი