ჩეხური სალათი

მომზადება:

ნახევარი კილოგრამი მოხარშული ძროხის ხორცი, ბულგარული წიწაკა, 1 პატარა კიტრი, 2 თავი ხახვი,2-3 პომიდორი, 5 მოხარშული კვერცხი დავჭრათ. ავურიოთ ერთმანეთში  100 გრ ზეთი, ლიმონის წვენი, შავი პილპილი, მდოგვი, მარილი, ძმარი და შევაზავოთ დაჭრილ პროდუქტებთან. შემდეგ მოვათავსოთ სასალათეში და მოვრთოთ ოხრახუშის ფოთლებით.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

სამარხვო სალათი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი