შემწვარი ღვიძლი

შემადგელობა:

მომზადება:

ღვიძლი გავრეცხოთ, გავაცალოთ აპკი, ამოვკვეთოთ ნაღვლის სადინები, დავჭრათ ნაჭრებად. ყოველ ნაჭერს მოვაყაროთ ცოტა მარილი, ამოვავლოთ ჯერ ფქვილში, შემდეგ ათქვეფილ კვერცხში, ბოლოს-ორცხობილას საფანელში. დავაწყოთ გამდნარ ცხიმწასმულ ტარაფაზე და შევწვათ.

შემწვარი ღვიძლი

4.2 (84%) 5 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ბრინჯი პომიდვრის სოუსით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი