შემადგენლობა:
მომზადება:
ჭვავის პური დავჭრათ, მოვათავსოთ ღუმელში და გავაჩეროთ, სანამ კარგად არ გამოშრება და ვარდისფერს არ მიიღებს ( არ უნდა დავწვათ). ორცხობილა მოვათავსოთ შესაფერის ჭურჭელში, დავასხათ ცხელი წყალი, დავახუროთ სახურავი და გავაჩეროთ 3-4 საათი. შემდეგ ნაყენი გადავწუროთ,შევათბოთ, დავუმატოთ ნაყენში გახსნილი საფუარი, შაქარი და გავაჩეროთ თბილ ადგილას 8-12 საათი. ამის შემდეგ მზა ბურახი გავწუროთ და ცივ ადგილას შევინახოთ.
მანგოს კოქტეილი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი