შემადგენლობა:
მომზადება:
დავჭრათ წვრილად ძეხვი, კვერცხი, მჟავე კიტრი და მწვანე ხახვი. მოვათავსოთ ღრმა, ფართოპირიან ჭურჭელში და დავასხათ ბურახი. ცალკე ჭურჭელში ერთაად ავთქვიფოთ კეფირი და მაიონეზი. დავუმატოთ შაქარი, დავასხათ ბურახიან მასას და შევდგათ მაცივარში 2 საათით. ”აკროშკასთან” ერთად შეგვიძლია მივირთვათ ცოცხალი კიტრის სალათა და ყველიანი ბლინები.
მაიონეზის და ხაჭოს სოუსი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი