მასალა:
მომზადების წესი:
ბრინჯი მოხარშეთ რძეში და დაუმატეთ ზეთი 1 შეკვრა ვანილი, მარილი, ლიმონის ცედრა და კვერცხის გული. სანამ იხარშება ბრინჯი, გათალეთ ვაშლი დაჭერით 6 ნაჭრად და გაასუფთავეთ გულისგან. მოვხარშოთ 1 ჭიქა წყალში , დავუმატოთ 1 ვანილი და ლიმონის წვენი. მოხარშული ბრინჯი (ნახევარი) მოვათავსოთ კარაქწასმულ და დაფცულ სუხარმოყრილ გამოსაცხობ ტაფაზე, ზემოდან დავაწყოთ ვაშლები (მოხარშული) და ზემოდან დარჩენილი ბრინჯი. კვერცხის ცილა ავთქვიფოთ შაქრის ბუდრასთან ერთად სქელი მასის მიღებამდე, დავუმატოთ მურაბა და მოვასხათ ზევიდან. 20-25 წუთი დაბალ ტემპერატურაზე გამოვაცხოთ.
გემრიელი დესერტი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი