შემადგენლობა:
მომზადება:
2 ჩ.ჭ ადუღებულ მარილწყალში ჩავყაროთ დარჩეული, გარეცხილი ბრინჯი და მოვხარშოთ, სანამ წყალს მთლიანად არ შეიშრობს. მერე შუაგულში ჩავყაროთ შაქრის ფხვნილი, დარჩეული, გარეცხილი ქიშმიში, ზეთი, ზემოდან გადავხუროთ ბრინჯით. ქვაბს სახურავი დავახუროთ და განვაგრძოთ ხარშვა. როცა მზად იქნება ლანგარზე მოვათავსოთ და სუფრაზე მივიტანოთ.
კრემიანი ტარტ-ბეზე |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი