შემადგენლობა:
მომზადება:
ისპანახი გაარჩიეთ, გარეცხეთ და მოხარშეთ, შემდეგ გადმოწურეთ და დაჭერით. საფანელი, წვრილად დაჭრილი პიტნა და ნიორი აურიეთ. წაუსვით ქათმის ხორცის ნაჭრებს. 1ს.კ კარაქი გაადნეთ ტაფაზე. ზედ დააწყვეთ ქათმის ხორცის ნაჭრები და ყველა მხრიდან შეწვით. მომზადებული ხორცი თბილად შეინახეთ. იმავე ტაფაში ჩაამატეთ 1ს.კ კარაქი. წყალში გახსენით მდოგვი, ლიმონის წვენი, შაქარი და დასხით კარაქიან ტაფაზე, ადუღეთ 1 წუთის განმავლობაში და გადმოდგით ცეცხლიდან.ქათმის ხორცი სუფრასთან ისპანახთან, ლიმონის ნაჭრებსა და სოუსთან ერთად მიიტანეთ, ხორცს ზემოდან მოაყარეთ დაჭრილი პიტნის ფოთლები და ყველი.
ინდაურის კატლეტები |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი