შემადგენლობა:
მომზადება:
ქათმის ბარკლები ჩაყარეთ წყალში 30 წუთით. ხელით ფრთხილად გააცალეთ კანი,ისე რომ არ დააზიანოთ. კანგაცლილი ბარკლები მოხარშეთ, ხორცი გააცალეთ და წვრილად დაკეპეთ. წვრილად დაჭრილი სტაფილო და ხახვი მოშუშეთ და გააიტანეთ ხორცთან ერთად. დაუმატეთ მარილი და პილპილი.
ბარკლის კანში ჩატენეთ გულსართი და შეკარით ხის ჩხირებით. მოაყარეთ მარილი და ტაფაზე ორივე მხრიდან შეწვით. სუფრასთან მიიტანეთ შემწვარ ბროკოლთან ერთად.
ბრიუსელი კომბოსტო პომიდვრით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი