შემადგენლობა:
მომზადება:
ატამი გავრეცხოთ, დავასხათ მდუღარე და გავაჩეროთ 3-5 წუთი. გადავიტანოთ საწურზე, გავფცქვნათ და მოვაშოროთ კურკა. წყალი, სადაც ატმები გვქონდა ჩაწყობილი,დავაყაროთ შაქარი, ჩავსწყოთ ატმები, ვადუღოთ 5-6 წუთი და წვენი გავწუროთ დოლბანდში. ატმები დავჭრათ თანაბარ ნაჭრებად, ჩავაწყოთ მომინანქრებულ ჭურჭელში, დავასხათ გადაწურული წვენი, დავუმატოთ ლიმონის მჟავა და ავადუღოთ. გაციებულ წვენს ჩავამატოთ ღვინო.
ფორთოხლის და ვაშლის წვენი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი