ესპანური სენდვიჩი

 

ასალა:

მომზადება:

ხახვი და ბულგრული წიწაკა დავჭრათ რგოლებად და მოვშუშოთ ძეთში შერბილებამდე. ლიმონის წვენით, კეტჩუპით, შაქრით, მარილით, პილპილით მოვამზადოთ მარინადი, ჩავაწყოთ მასში მოშუშული ბოსტნეული და გავაჩეროთ ერთი ღამე. პურის ნაჭრები შევწვათ, დავაწყოთ ზემოდან მარინადში ჩადებული ხახვი და წიწაკა, ხოლო ზემოდან დავადოთ ხმელი ყველის ნაჭერი. სენდვიჩი შევდოთ გახურებულ ღუმელშირამოდენიმე წუთით.

ესპანური სენდვიჩი

4.5 (90%) 2 vote[s]







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი