შემადსგენლობა:
მომზადება:
ლობიოს დავასხათ წყალი და დავტოვოთ 4-5 საათი. გამოვუცვალოთ წყალი და მოვხარშოთ ნელ ცეცხლზე. მოხარშულ ლობიოს გადავუწუროთ წყალი, დავამატოთ მარილი, პილპილი და ზეთში მოხრაკული ხახვი. ყველაფერი კარგად ჩავზილოთ. ცომი დავყოთ გუნდებათ, თითოეულში ჩავდოთ ლობიოს გულსართი, მოვახვიოთ, გავაბრტყელოთ და გამოვაცხოთ ღუმელში ან შევწვათ ზეთში.
წითელი ბულგარული წიწაკა ნიგვზის გულსართით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი