შემადგგენლობა:
მომზადება:
სიმინდის ბურბუშელა დავაქუცმაცოთ, შეგვიძლია გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში. კარაქს დავუმატოთ
შესქელებული რძე, დაქუცმაცებული ბურბუშელა და კარგად ვზილოთ ხელით ერთიანი მასის მიღებამდე.
მომზადებული მასისგან გავაკეთოთ პატარა ბურთები, თითოეული ბურთის შიგნით მოვათავსოთ ნუში,
შემდეგ ბურთები ამოვავლოთ ქოქოსის ფანტელებში. მომზადების შემდეგ ბურთები შევდოთ
მაცივარში (საყინულეში) 1 საათით.
ვაშლის პუდინგი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი