ნამცხვარი „კურაბიე“

შემადგენლობა:

მომზადება:

კარაქი და შაქარი ავთქვიფოთ, დავამატოთ ვანილი, არაყი, ფქვილი და მოვზილოთ ცომი, შემდეგ ცომს დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ნიგოზი და კარგად გადავზილოთ.  მომზადებული ცომისგან გავაკეთოთ პატარა ბურთები, დავაწყოთ ცხიმწასმულ გამოსაცხობ ფორმაზე და გამოვაცხოთ აირღუმელში. გამოცხობის შემდეგ ცხელი კურაბიე ამოვავლოთ შაქრის პუდრაში.

ნამცხვარი „კურაბიე“

3.3 (65%) 4 vote[s]







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი