ხარჩო

 

შემადგენლობა:

მომზადება:

ძროხის მკერდის ხორცი დავჭრათ პატარა ნაჭრებად, ჩავყაროთ ქვაბში, დავასხათ ცივი წყალი ერთ კერძზე 1/2 ლიტრი და შევდგათ ცეცხლზე. დუღილის დროს ქაფი მოვხადოთ . შემდეგ ჩავყაროთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, ბრინჯი, ახალი ტყემალი ან ტყემლის ტყლაპი, შევანელოთ მარილით და შავი პილპილით, ანდა ცოტაოდენი წიწაკით.სუფრაზე მიტანისას მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ქინძი, ოხრახუში და რეჰანი. შევანელოთ დანაყილი ნივრით. ტყემლის ნაცვლად შეიძლება ვიხმაროთ ძმარი.

ხარჩო

4 (80%) 2 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

შემწვარი სულგუნი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი