შემადგენლობა:
მომზადება:
ბადრიჯანი დაჭერით წვრილ ზოლებად, დააყარეთ მარილი და 1 საათი გააჩერეთ. ნიორი დაჭერით მსხვილად, სტაფილო- თხელ რგოლებად, ხახვი- ალყა-ალყა, ბულგარული წიწაკა- მოგრძო წვრილ ნაჭრებად. ბადრიჯანი გაწურეთ, მოათავსეთ ღრმა, სქელძირიან ტაფაზე, შეწვით და თან ურიეთ. შემწვარი ბადრიჯანი ქაფქირით ამოიღეთ და იმავე ცხიმში სანელებლებთან ერთად შეწვით ნიორი და სტაფილო ისე, რომ არ დაიხრუკოს და ფერი არ შეიცვალოს. ბოსტნეული გადაიტანეთ ბადრიჯანთან ერთად, დაუმატეთ ხახვი და ბულგარული წიწაკა. სალათს დაასხით ძმარში გახსნილი სანელებლები.
კუჭმაჭი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი