დესერტი ”გრილიაჟი”

 

შემადგენლობა:

მომზადება:

ქვაბში ჩავასხათ თაფლი, შაქრის ფხვნილი, 2ს.კ კაკაო, წვრილად დაჭრილი ნიგოზი. დავდგათ დაბალ ცეცხლზე და მოვხარშოთ 10-15 წუთი  და განუწყვეტლივ ვურიოთ. ცეცხლიდან გადავდგათ, დავუმატოთ ლიმონის წვენი, კარაქი, კარგად ავურიოთ და 1.5-2 საათით შევდოთ მაცივარში. შემდეგ გამოვიღოთ მაცივრიდან, ჩაის კოვზით ბურთულები გავაკეთოთ და ისვ შევდოთ მაცივარში. შოკოლადი გავადნოთ. თითოეული ბურთულა ჩხირით ამოვავლოთ შოკოლადში, ამოვიღოთ და გავაციოთ. შეგვიძლია გავიმეოროთ რამდენიმეჯერ.

დესერტი ”გრილიაჟი”

2.7 (53.33%) 3 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ალფახორები





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი