შემადგენლობა:
მომზადება:
თეფშზე დავყაროთ შაქარი. პატარა ჯამში ჩავასხათ ლიმონის წვენი. შაქრის ჯამში მოვათავსოთ ბოკლები ისერომ დასველდეს ბოკლის პირი, შემდეგ კი ლიმონის წვენში დასველებული ბოკლისპ ირები ფრთხილად ამოვავლო შაქარში, რომ წვენში დასველებულ ნაპირებს შაქარი მიეწებოს.
ლიმონის წვენი, კონიაკი და ხილფაფა ავურიოთ და ფრთხილად ჩავასხათ ბოკლებში, მოვრთოთ ფორთოხლის ნაჭრით და მომზადებისთანავე მივიტანოთ სუფრაზე.
"ნეგრონი" |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი