შემადგენლობა:
მომზადება:
თევზი გაასუფთავეთ, წვრილად დაჭერით,ხორცის საკეპ მანქანაში გაატარეთ, შიგ ჩაატანეთ დამბალი და გაწურული თეთრი პური, გაატარეთ 3 თავი ხახვიც, დააყარეთ პილპილი,მარილი, აურიეთ კარგად. გააკეთეთ პატარ-პატარა გუფთები, ფქვილში ამოვალეთ და შეწვით ზეთში. ზევიდან პომიდორის ან ტომატის წვენი მოასხით. ცოტა ხანს შედეთ აერღუმელში და მზად იქნება, თუ მპომიდორის წვენი მჟავეა, მაშინ ცოტა შაქარი ჩაამატეთ.
თევზი პომიდვრის სოუსით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი