შემადგენლობა:
მომზადება:
ქვაბში ჩავასხათ შესქელებული რძე და კარაქი, ვურიოთ მანამ,სანამ კარაქი კარგად არ გადნება,
ეს მასა შევურიოთ დატეხილ შოკოლადის ფილას და ავურიოთ კარგად, მანამ ,სანამ შავ მასას არ მივიღებთ.
დავუმატოთ ნუთელა და ლიქიორი, ვურიოთ კარგად.
მივიღებთ თხელ მასას და ეს მასა მოვათავსოთ სასურველ ჭურჭელში.
გადავაფროთ კულინარიული პარკი და შევდოთ მაცივარში 4 საათის განმავლობაში.
შემდეგ გამოვიღოთ, კოვზის დახმარებით გავაკეთოთ პატარა ბურთულები. ზოგი ამოვავლოთ კაკაოში,
ზოგი კი წვრილად დაჭრილ თხილში.
'' ტრუბოჩკები'' შოკოლადის კრემით |
დზაან გემრიელია მარტლა…..♥♥♥♥♥♥☺☺☻☻♥♥♥♥♥///[][][][][][][][][][]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]][[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[]]]]]]]]]]]][[[[[[]]]]]]]]]♥♥♥♥♥♥♥♥♥…