შემადგენლობა:
მომზადება:
ათი კვერცხი მაგრად მოხარშეთ, გაფცქვენით, წმინდად დაკეპეთ, მარილი მოაყარეთ. ერთ ჭიქა რძეში ჩაყარეთ ფქვილი, სქლად მოხარშეთ, გააციეთ,, კვერცხებში აურიეთ წმინდად დაკეპილი კამა და ჩაყარეთ, მერე გუნდებად დააკეთეთ, გათვეფილ კვერცხში ამოავლეთ, სუხარში ც ამოავლეთ. ტაფაზე დაასხით ზეთი, და შეწვით ორივე მხრიდან.
ღორის ხორცი ფორთოხლით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი