ტორტი ალუბლით

შემადგენლობა:

ცომისთვის:

გულსართისათვის:

მომზადება:

ცომის მოსამზადებლად კვერცხის  ცილა გავაცალკევოთ გულისგან, ავთვფიოთ, დავუმატოთ თითო-თითო კვერცხის გული, შაქრის ფხვნილი, დამდნარი კარაქი, კაკაო,სოდა, სახამებელი, ფქვილი და ვანილი. მიღებული ცომი ჩვასხათ ცხიმწასმულ და ქაღალდგაფენილ ტაფაში, გამვოაცხოთ აერღუმელში 200 გრადუს ტემპერატურაზე. ბისკვიტი გავყოთ 3 ფენად და ზემოდან მოვასხათ ალუბლის მურაბის წვენი.

გულსართის მოსამზადებლად არაჟანი ავთქვფიოთ შაქრის ფხვნილთან ერთად. პირველ ფენას წავუსვათ გულსართი, ზემოდან დავაწყოთ ალუბლის მარცვლები და ასე ბოლომდე. 1 საათი გავაჩეროთ, რომ შეიწოვოს და მივირთვათ.

ტორტი ალუბლით

1 (20%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ნამცხვარი ორცხობილებით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი