კიევური ტორტი

შემადგენლობა:

ცომისთვის:

კრემისთვის:

მომზადება:

ცომის მოსამზადებლად კვერცხის ცილა ავთქვიფოთ, ნელ-ნელა  დავუმატოთ შაქრის ფხვნილი. ნიგოზი ბლენდერით დავაქუცმაცოთ, ვანილთან ერთად ავურიოთ ფქვილს და დავუმატოთ ათქვეფილ ცილას. მიღებული ცომი გავყოთ 2 ნაწილად და თითოეული  გამოვაცხოთ დაახლოებით 2 საათის განამვლბოაში 120 გრადუს ტემპერატურაზე გაცხელებულ აერღუმელში.

კრემის მოსამზადებლად რძე ავადუღოთ ვანილთან  და  შაქრის  ფხვნილთან ერთად. დავუმატოთ ფქვილი და ნელა ჩავასხათ ათქვეფილი კვერცხი, კარაქი ცალკე ავთქვფიოთ და დავუმატოთ რძის ნარევს, შემდეგ გავყოთ 2 ნაწილად და ერთ ნაწილს კაკაო დავუმატოთ. ფენები ერთანეთს შევურიოთ კრემით, ზედაპირზე წავუსვათ კაკაოიანი კრემი. მოვრთოთ გემოვნებით.

კიევური ტორტი

1 (20%) 2 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ნამცხვარი '' დათუნია''





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი