მუსი მარწყვით და იოგურტით

შემადგენლობა:

მომზადება:

იოგურტს დავუამტოთ ჟელატინი და დავტოვოთ 10 წუთი, დავდგათ ცეცხლზე, გავაცხელოთ ჟელატინის გახსნამდე ( არ ავადუღოთ) და შემდეგ გავაციოთ. მარწყვი და ნამცხვარი წვრილად დავჭღათ, დავუამტოთ იოგურტის მასა და ჩავასხათ ფორმებში, შევდოთ მაცივარში. გამოღების შემდეგ ფორმებში რამდენიმე წუთით ჩავდგათ ადუღებულ წყალში და გადავაბრუნოთ თეფშზე.

მუსი მარწყვით და იოგურტით

5 (100%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

მოხარშული ბეზე





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი