ნამცხვარი ” პაწაწინა”

შემადგენლობა:

მომზადება:

250 გრ ფქვილი, 200 გრ მარგარინი ან ნაღების კარაქი, 100 გრ შაქრის ფხვნილი, მარილი გემოვნებით ერთმანეთში ავურიოთ, მოვზილოთ ცომი, გავაბრტყელოთ 3 სმ სისქის ფენად. პატარა ჭიქით დავჭრათ მრგვალ ნაჭრებად და დავალაგოთ ცხიმწასმულ ტაფაზე. გამვოაცხოთ ცხელ ქურაში რამდენიმე წუთის განამვლობაში. როცა ნამცხვრები გაცივდება,  შევაერთოთ ორ-ორი რაიმე ჯემით, ზემოდან მოვაყაროთ შაქრის პუდრა.

 

ნამცხვარი ” პაწაწინა”

5 (100%) 2 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ბელგიური ტორტი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი