შემადგენლობა:
მომზადება:
250 გრ ფქვილი, 200 გრ მარგარინი ან ნაღების კარაქი, 100 გრ შაქრის ფხვნილი, მარილი გემოვნებით ერთმანეთში ავურიოთ, მოვზილოთ ცომი, გავაბრტყელოთ 3 სმ სისქის ფენად. პატარა ჭიქით დავჭრათ მრგვალ ნაჭრებად და დავალაგოთ ცხიმწასმულ ტაფაზე. გამვოაცხოთ ცხელ ქურაში რამდენიმე წუთის განამვლობაში. როცა ნამცხვრები გაცივდება, შევაერთოთ ორ-ორი რაიმე ჯემით, ზემოდან მოვაყაროთ შაქრის პუდრა.
ბელგიური ტორტი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი