ვაშლის ნამცხვარი ფრანგულად

 

საჭირო მასალა: 

მომზადების წესი: 

დარბილებული კარაქი და ფქვილი კარგად ავურიოთ, ამის შემდეგ დავამატოთ წყალი და მოვამზადოთ საშუალო სისქის ცომი.

15 წუთის შემდეგ, ცომი გავაბრტყელოთ.

ვაშლი გავთალოთ და დავჭრათ ნახევარმთვარის ფორმებად.

ტაფაზე დავაფინოთ ფოლგის ქაღალდი, დავდოთ ზედ ცომი და ტაფის გვერდებზე ამოვკეცოთ.

შემდეგ წრიულად, ვაშლის ნაჭრები დავალაგოთ, ისე რომ ცარიელი ადგილი არ დარჩეს. მოვაყაროთ შაქარი. (შაქრის რაოდენობა დამოკიდებულია ვაშლის სიტკბოზე თუ ტკბილია ვაშლი ნაკლები შაქარი მოვაყაროთ ან პირიქით) შემდეგ ვანილი ან დარიჩინის პუდრა მოვაყაროთ მთელს ზედაპირზე.

აღნიშნული შედგით წინასწარ გაცხელებულ ქურაში და 30 წუთის შემდეგ გამოიღეთ გამზადებული ვაშლის ნამცხვარი.

ვაშლის ნამცხვარი ფრანგულად

2.5 (50%) 14 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

რულეტი კრემით და ჯემით





ამ რეცეპტს აქვს 9 კომენტარი

  1. მარიამი says:

    დზან მაგარია გაдვაკეთე და დზან მაგარი გამოვ

  2. ანა says:

    მაგარია

  3. მაია says:

    ან სოდა ან დროჟი ან გამაფხვიერებელი არა საჭირო?

  4. ნანა says:

    ჩემმა პატარძალმა სალომემ გააკეთა და უგემრიელესი გამოვიდა

  5. სახელი*მარი says:

    უგემრიელესიაა

  6. სახელი*Ani says:

    dzalian kargia 🙂

  7. მარი says:

    გავაკეტე გა დზაან მაგარია

  8. მარიამი says:

    ფუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუ დზაან ბანდზობააააააააააააა

  9. tamo says:

    Exlaxans shevde qurashi romelic winaswar ar gamicxelebia.. imedia katastropaa araa.. vnaxot ra gamova

დატოვეთ კომენტარი