შემწვარი ფუნთუშები

შემადგენლობა:

მომზადება:

კვერცხი ათქვიფეთ შაქართან ერთად, შეურიეთ  კეფირი, ფქვილი, რომელშიც შერეულია ცომის საფხვიერებელი და თქვიფეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე.

სუფრის კოვზით ცომისგან გააკეთეთ ბურთულები და შეწვით ფრის შესაწვავ სპეციალურ ქვაბში. ფუნთუშები დააწყვეთ ქაღალდის ხელსახოცზე ზედმეტი ცხიმის შესაშრობად და მოაყარეთ შაქრის პუდრა.

შემწვარი ფუნთუშები

3.3 (66.67%) 3 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

პურის პუდინგი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი