შემადგენლობა:
მომზადება:
ქვაბში ჩავასხათ თაფლი, შაქრის ფხვნილი, 2ს.კ კაკაო, წვრილად დაჭრილი ნიგოზი. დავდგათ დაბალ ცეცხლზე და მოვხარშოთ 10-15 წუთი და განუწყვეტლივ ვურიოთ. ცეცხლიდან გადავდგათ, დავუმატოთ ლიმონის წვენი, კარაქი, კარგად ავურიოთ და 1.5-2 საათით შევდოთ მაცივარში. შემდეგ გამოვიღოთ მაცივრიდან, ჩაის კოვზით ბურთულები გავაკეთოთ და ისვ შევდოთ მაცივარში. შოკოლადი გავადნოთ. თითოეული ბურთულა ჩხირით ამოვავლოთ შოკოლადში, ამოვიღოთ და გავაციოთ. შეგვიძლია გავიმეოროთ რამდენიმეჯერ.
შოკმანჟე |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი