თევზის ჩაშუშული

შემადგენლობა:

მომზადება:

დამუშავებულ თევზს წაუსვით მარილი, წიწაკა და დადეთ ღუმელის ტაფაზე დაფენილ ცხიმწასმულ ფოლგის ნაჭერზე. დაჭერით ბოსტნეული. ნაწილი ჩადეთ თევზის მუცელში, ნაწილი დაულაგეთ გვერდებზე, ბოსტნეულს მოასხით ცხიმი. გადაახვიეთ ფოლგაში, გვერდები ჩაკეცეთ ჰერმეტულად და შედგით ღუმელში. თუ გინდათ, რომ თევზს კანი დაებრაწოს, გამოღებამდე ცოტა ხნით ადრე გახსენით ფოლგა, გამოაჩინეთ თევზი და დააბრუნეთ ღუმელში, მომატებულ ტემპერატურაზე.

 

შეაფასეთ გვერდი







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი