თევზი ტარხუნით

შემადგენლობა:

მომზადება:

გაასუფთავეთ თევზი, მუცელში ჩაუფინეთ 4-5 ღერო ტარხუნის ფოთოლი, მოაყარეთ მარილი, ჩაუდეთ 30 გრ კარაქი., თევზი მოათავსეთ კარაქწასმულ ფოლგაზე, მოაყარეთ ტარხუნის ფოთლები, მოასხით ლიმონის წვენი, შეახვიეთ და შედეთ გაცხელებულ ღუმელში. 15-20 წუთუს შემდეგ გახსენით ფოლგა და გააგრძელეთ თევზის შეწვა. ზედაპირი რომ შეიბრაწება, გადააბრუნეთ და შებრაწერთ მეორე გვერდიც.

თევზი ტარხუნით

1 (20%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

კალმახი პიურეთი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი