შემადგენლობა:
მომზადება:
ამგვარად კარტოფილი კარგად იწვება, არ იშლება და რაც მთავარია, ზეთი ნაკლები უნდა. კარტოფილებს გავთლიღ და ოთხად გავჭრით. მერე წყალს გადავავლებთ. ცოტა ხნით სუფთა ჩაის ტილოში გავახვევთ, რომ გაშრეს. შემდეგ ავიღებთ ჯამს და მასში ჩავალაგებთ. მარილსა და ფქვილს მოვაყრით. ტაფაზე ცოტა ზეთს დავასხამთ, შიგადაშიგ მოვურევთ და 15 წუთში მზად იქნება.
წვრილი ვაშლის მურაბა |
უგემრიელესი გამოვიდა,მადლობა
მაგარიააა